Recipes

Ovu našu glumicu je Milan Kalinić voleo pre Sandre: Supruzi sam rekao za nju, znala je da će zauvek biti deo mog života

Milan Kalinić, poznati voditelj, rođen je 21. septembra 1972. godine u Beogradu. U braku je sa Sandrom Kalinić više od 18 godina i imaju dvoje djece, kćerku Teu i sina Vuka.

Njihova ljubavna priča počela je na poseban način, a Milanu je trebalo samo mjesec dana da osvoji Sandrino srce i dokaže da je pravi čovjek za nju. U tom periodu, Milan je odlučio da je zaprosi, a u pripremi ovog trenutka pomogla mu je njihova prijateljica Anja Mandić, koja je s njim odabrala prsten i osmislila iznenađenje.

Prije nego što je upoznao Sandru, Milan je bio u vezi s glumicom Tanjom Anđelić, koja je bila njegova prva velika ljubav. Njihova veza trajala je oko godinu i po dana, a Milan je isticao da će Tanja uvijek biti dio njegovog života zbog snažnih osjećanja koja su dijelili.

Ipak, ljubav sa Sandrom postala je centralni dio njegovog života. Njihova veza je ojačala s dolaskom djece, a Sandra se prisjeća posebnog trenutka kada ju je Milan zaprosio. Tog dana je primijetila da je bio nervozan, a iznenađenje je bilo potpuno kad je ugledala prsten. Milan je kleknuo, a Sandra je u šoku samo mogla ponavljati “Da”. Taj 7. oktobar zauvijek je ostao u njenom sjećanju kao početak zajedničkog života.

Iako je Milan poznat po vedrom duhu, ponekad je bio u centru pažnje zbog kontroverzi, ali je zadržao popularnost i omiljenost zahvaljujući autentičnosti. Osim uspješne karijere, poznat je i po humanitarnom radu, sudjelujući u brojnim akcijama za pomoć djeci i ljudima u potrebi.