Polisa privatnosti

Korištenje portala radosno.com u skladu je sa uslovima i pravilima koji su opisani u ovom tekstu.

Budući da svaki računar na internetu ima svoju IP adresu, ulaskom na naš portal radosno.com, serveri će istog trenutka dobiti vašu IP adresu, informacije o brauzeru, odnosno pretraživaču, i operativnom sistemu, kao i stranicu sa koje ste pristupili našem portalu i sve pripadajuće podatke. Te podatke ćemo koristiti da bismo prikupili informacije koje se tiču prometa našeg portala, za razne statistike, a ovo istovremeno predstavlja i zaštitu posjetilaca našeg portala. Budite sigurni da te podatke ne koristimo za komercijalnu namjenu odnosno svrhu, tako da vaše e-mail adrese i druge lične podatke (poput vašeg imena) nećemo dobiti samom vašom posjetom našem portalu.

Serveri našeg portala šalju kolačiće, koji su tip podataka koji se sadrži u malim tekstualnim datotekama, i oni će ostati na vašim računarima dok ih ne očistite. Oni ne mogu čitati nikakve podatke sa vašeg računara niti mogu naškoditi vašem računaru. Oni se koriste da bi idući put kada posjetite naš portal, vaš računar brže učitao stranice, a to vrše kolačići putem metodom idenfitikacije posjeta. Vi možete na svom brauzeru odnosno pretraživaču da isključite opciju da prihvatate kolačiće sa našeg (ili bilo kog drugog) portala, ali to može dovesti do njegovog lošijeg funkcionisanja.

Od nas nećete dobijati e-mailove, i nikakve podatke nećemo proslijediti trećim licima. To je moguće jedino na zahtjev nadležnih organa uz zvaničan zahtjev i ukoliko je usljed vašeg korištenja našeg portala došlo do zloupotrebe.

Na radosno.com možda budete pronašli linkove odnosno poveznice ka spoljašnjim stranicama, a one mogu da sadrže oglase. Portal radosno.com nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti i sadržaja koji tamo ostavite.

Korištenjem portala radosno.com pristajete na prikupljanje i upotrebu navedenih podataka od strane ovog portala, kao što je navedeno u polisi privatnosti.

Bilo kakve promjene polise privatnosti objavićemo na ovoj stranici.

Postavljeno: 18.03.2019. godine.