Razonoda

11 malih ali moćnih gestova koji će jako uzbuditi muškarce

Da li ste ikad čuli izraz: “To je sve do sitnica?” Zaista, postoje mnoge sitnice sa kojima možete uzbuditi partnera a da nije nešto što bi bilo skandalozno. Mada vjerujem da bi im se svidjela i takva gesta.

Namigivanje

Ako vam je previše stresno da budete otvoreni, možete mu namignuti. Malo. To je slatko i pomalo seksi, savršeno za stidljivu djevojku.

Poruka

Uzmite komad papira jer je sms-ovanje previše tipično za današnjicu. Napišite: “Da samo znaš o čemu razmišljam.” Dajte mu to dok odlazite. Na ovaj način, ne morate mu reći o čemu razmišljate, ali on će nastaviti razmišljati.

Kosa

Nek vaša kosa dira njegovo lice. Ako vam je kosa prekratka, dirajte njegovu kosu. To može biti na nekoliko sekundi, ali ako provučete svoje prste kroz njegovu kosu – čak i ako dodirnete zadnji dio njegovog vrata – vrlo je dobar osjećaj.

Ugriz

Tražite da zagrize svoju hranu i da vam da dio. Ako to uradi, vratite mu uslugu. Hrana i ljubav nisu previše udaljeni.

Tragovi

Dok pričate, nek vaši prsti prate njegov vrat. Uradite to nježno i meko.

Uho

Priđite blizu i pričajte sa njim lagano, samo na uho. Pričajte meko i polako, i nek svaka riječ malo odzvoni. Odmaknite se i pogledajte ga u oči. Nek razmisli o tome šta ste rekli. Ne mora to biti ništa seksi. Može biti o tome šta ste jeli za večeru tu noć.

Noga

Ako vam se sviđa, a veza je još neizvjesna, moraćete se pojaviti u haljini. Nek to bude haljina u kojoj vam se vidi noga, i budite sigurni da vam sve vrijeme može vidjeti nogu.

SMS poruka

Pošaljite mu SMS poruku i napišite da ne možete prestati misliti o onoj stvari što on radi. Recite mu da vas to izluđuje na pozitivan način, ali mu nemojte reći šta je u pitanju. Recite mu da ćete mu to reći kad se vidite.

Posmatranje

Kad odete na večeru, zaboravite gaćice kod kuće i obucite haljinu. Budimo iskreni, ovo nije pametno raditi zimi, tako da što je toplije vrijeme, to bolje. Međutim, treba se žrtvovati za ljubav!

Dok jedete, ispustite nešto odmah pored noge i tražite od njega da vam pokupi to ispod stola. Onda, raširite noge. Da, rekla sam to. Budite sigurni da će on to vidjeti. To je sve što treba da uradite, i nemojte izustiti ni riječ.

Brijanje

Ima nešto erotsko u brijanju muškarca. Obucite nešto nevjerovatno zavodno, najbolje bez grudnjaka. Nek vaše bradavice (kroz majicu) dodiruju njegov vrat i lice. Nagnite se sa zadnje strane, i, naravno, gledajte sprijeda dok ga brijete. Svidjeće mu se.

Izlaz

Nakon što provedete vrijeme sa njim, bilo sat ili deset minuta, ostavite utisak dok se pozdravljate. Prije nego što odete, privucite ga i recite mu na uho (opet to uho!) da morate ići kući da promijenite gaćice jer su malo mokre. Onda otiđite.

Leave a Reply