Žena

Budite same sve dok ne pronađete muškarca koji vas voli

Naći pravu ljubav i osjetiti iskrene emocije danas nije tako često. Ako se ovo desi, onda vam to i sasvim promijeni život. I ne samo da će se stvari promijeniti u vašoj svakodnevici, već ćete na žiot početi gledati novim očima.

Zato pravu ljubav i vrijedi čekati. I nikada ne treba praviti kompromis. To je emocija koja se u potpunosti treba osjetiti, u svim njenim oblicima. Jer samo tada zaista spoznamo pravu istinu o sopstvenom postojanju.

Dok se to ne desi, uvijek imajte na umu koliko vrijedite i nikada nemojte da se zadovoljite nekakvim približnim oblicima ljubavi. Budite same ako ljubav ne dolazi, ali čekajte na pravu ljubav. Uvijek budite samo sa osobama koje žele i namjeravaju da vas učine srećnom.

Evo kako možete da prepoznate da li se radi o pravoj osobi:

Budite sa nekim ko ne može da podnese da dugo bude odvojen od vas

Nađite nekoga ko nikad ne bi želio da vas napusti. Nekog ko bi uživao da bude pored vas u svakom trenutku vašeg života. Nekoga kome bi bilo teško da vas ne vidi makar i jedan jedini dan. Taj neko s kim treba da budete želio bi da sa vam provede svaki dan i svaku minutu svog života.

Budite same dok ne upoznate nekoga ko vas nazove samo da provjeri kako ste

Nemojte da se zadovoljite nekim ko ne može da nađe vrijeme da bude sa vama. Nemojte da pristanete na nekoga ko igra glupe djetinjaste igrice i izbjegava da pokaže prava osjećanja. Uvijek čekajte onoga ko će vam pokazati da ljubav ne poznaje granice.

Budite s nekim ko se ne boji da pokaže najdublja osjećanja

Ljubav je osjećanje koje treba iskusiti u najdubljem obliku; to osjećanje treba sasvim da obuzme našu dušu i pomogne nam da osjetimo to tanano osjećanje slobode. Ako neko ne može da ogoli dušu pred vama i otkrije najveće tajne i mane, onda se tu ne radi o ljubavi.

Budite s nekim zbog koga osjećate nešto što nikad prije niste osjetili

Kada se pojavi prava osoba, vi ćete to osjetiti. Srce će vam zatreperiti i gorjeće divnim plamenom. Letirići u stomaku će vam poludjeti. Oči će vam sijati kako nisu nikad prije. Osmijeh će vam biti blistaviji i širi kao nikad u životu. Kada se pojavi prava osoba, osjetićete to u stomaku.

Budite s nekim ko prihvata i voli vaše mane

Možda je bolje reći, nemojte da budete s nekim ko ne prihvata vašu individualnost. Nikad nemojte da budete sa nekim ko ne želi da prihvati vaše mane i stalno pokušava da vas uklopi u neki kalup koji njemu odgovara. Budite same dok ne upoznate nekoga ko će vas prihvatiti takvu kakva jeste.

Budite s nekim ko ne može da zamisli život bez vas

Ako želite da osjetite istinsku ljubav i osjećanja bez zadrške, nemojte da pristanete na nekoga ko vjeruje da „u moru ima mnogo riba”. Radije sačuvajte srce za nekoga ko ko ne bi htio da zamisli svoj život bez vas u njemu. Budite sa onim ko zamišlja svoju budućnost sa vama.

Budite s nekim ko je ponosan što je sa vama

Budite sa muškarcem koji će vas prihvatiti sa svim vašim uspjesima i u svoj vašoj snazi. Budite sa nekim ko će navijati za vas u svakom trenutku dok idete svojim putem, s nekim ko će slaviti vaš uspjeh, a ne prezirati ga. Život je prekratak da bismo ga trošili na pogrešne ljude.

Budite s nekim ko će vam pokazati da prava ljubav postoji

Najvažniji savjet je taj da ne pristanete na vezu s nekim ko vas ne zaslužuje dok ne nađete onog ko će vam pokazati da prava ljubav postoji  i da se ona može naći na najneobičnijim mjestima. Budite same dok ne nađete takvu osobu, njegujte sopstvenu dušu, hranite srce i uvijek budite samo sa onim koji će vam pokazati šta prava ljubav znači.

Leave a Reply