Razonoda

Muškarci vole zavodnice…iznenadićete se kad pročitate zbog čega!

Obično se misli da muškarci vole zavodnice, jer su one „lake” i veoma jednostavne. Ali, to nije istina. Muškarci ih vole iz nekoliko vrlo konkretnih i moćnih razloga. Mi vam ih donosimo ovdje:

Muškarci se zbog zavodnica osjećaju poželjnim

Muškarce užasava pomisao da će ih žena odbiti, čak i kad se radi o njihovim suprugama. Taj strah je podjednako velik kao i strah da će pasti sa visoke litice ili da će ih napasti ajkula.

Zavodnice veoma vole pažnju muškaraca

One se veoma trude da pokažu da prihvataju muškarca. Kao da su na podijumu i da su slobodne za svaki ples i pozivaju muškarca da zaigra s njima.

Zavodnica svojom otvorenošću i opuštenim govorom tijela poziva muškarca da pokaže svoju spretnost. Dok se većina muškaraca u društvu žena osjeća kao da su im ruke vezane, kada se nađu pored samouvjerene žene-zavodnice, osjećaju kao da su dobili pozivnicu da budu seksualni – i da se za to ne moraju izvinjavati. Ovo je tačno i ako je muškarac u braku već 20 godina, i ako je sam i u potrazi za partnerkom.

Muškarci žele da se dive i prepuste ženskoj seksualnosti

Žena koju muškarac voli ima moć da mu ovo pruži. Ako žena želi da nauči da prihvati (istinski i stvarno) želju svog muškarca da uživa u njenom tijelu i njenom zadovoljstvu, ona će držati sve konce u svojim rukama. Sama činjenica da prihvatate muškarca u seksualnom smislu je snažna i moćna.

Tada ona može da počne da se daje sve slobodnije, sa većom otvorenošću i ljubavlju. I upravo će kroz to darežljivo davanje svoga tijela i zadovoljstva upoznati sopstvenu seksualnu moć – da sebe zacijeli i utaži varljivu želju svoga muškarca.

Leave a Reply