Razonoda

4 sigurna znaka da vas nikad neće prevariti

Svi smo već čuli tu priču. Muškarcu postane dosadno u vezi, pa odluči da „šara“ iza ženinih leđa. Onda ga ona uhvati. Poludi i srce joj se slomi u paramparčad i njihov odnos više nikad ne može da bude kao prije. To je stara, već ispričana priča, a mi se i dalje pitamo zašto se dešava tako često.

Zašto muškarci varaju? Zašto ne mogu da budu odani i iskreni? Zašto im je teško da se uzdrže od prevare? Ovo su samo neka od najvažnijih pitanja u vezi sa ljubavnim odnosom na koje niko ne može da da konačan odgovor.

Razlog iz kojeg je teško dati konačan odgovor je taj da su, uopšteno govoreći, veze komplikovane. Svaku vezu karakteriše neka specifičnost, pa je teško precizno i sveobuhvatno govoriti o razlozima za prevaru. Jedna stvar je, ipak, sasvim jasna: nevjernost nikad nije zdrava za vezu. Mnogi ljudi budu povrijeđeni zbog prevare i nema sumnje da ona ostavlja ozbiljne psihološke posljedice po ljude koji su dio takve priče.

Naravno da ne iznenađuje činjenica da mnogim brakovima dođe kraj onog trenutka kada se sazna za prevaru. Zbog toga su mnoge žene paranoične samo kad pomisle da bi ih njihov muškarac prevario. A i zato postajupresumnjičave i previše zaštitnički nastrojene. Pa onda počnu da čitaju mejlove i sms-poruke svog partnera. I ne možete mnogo ni da ih krivite kada se zna koliko su česte prevare u vezi u današnje vrijeme. Pa tako izgleda da, ako ste u vezi punoj ljubavi i odanosti, prava ste rijetkost; vi ste pravi izuzetak.

Dakle, za sve dame tu oko nas koje se brinu da li ih partner vara, objavljujemo ovaj članak, koji bi trebalo da vas smiri. Ne treba da konstantno razmišljate o vjernosti partnera, već da obratite pažnju samo na neke znakove. Ako se vaš muškarac ponaša na nekoliko sljedećih načina, onda vas, vjerovatno, nikad neće prevariti. Međutim, ako mnoge od sljedećih stvari uopšte ne postoje u vašoj vezi, onda možda i imate razloga za zabrinutost.

Zato, obratite pažnju na sljedeće znakove koji znače da vas nikada neće prevariti:

Uvijek i bez izuzetka je iskren prema vama

Uvijek je iskren, i kad se radi o malim, i o značajnim stvarima. Uvijek vam kaže gdje je. Nema nikakav problem da vam iskreno i otvoreno kaže šta osjeća. Bez zadrške vam kaže svoje mišljenje o svemu. Ne usteže se da vam pokaže svoje pravo lice, jer zna da ga volite i da ćete ga prihvatiti sa svim manama samo ako je potpuno iskren sa vama.

Uvijek se potrudi da ste informisani o svemu u vezi sa njim

Ne morate da ga zovete ili mu šaljete poruke da biste saznali gdje je. Ne morate da ga zapitkujete čime se trenutno bavi ili mu dosađujete u vezi sa njegovim planovima. Ne morate stalno da ga pitate šta ga muči. On je vama poput otvorene knjige. Sam će se potruditi da vam potanko ispriča sve o svome životu. Nikada ne bi želio da se imalo osjećate isključeno.

Uvijek se bavi nečim

Ako je on od onih tipova koji uvijek nešto rade, onda postoji velika šansa da neće ni imati vremena za bilo kakve šeme sa trećom osobom. Ako je uvijek zauzet poslom, bavi se svojim hobijima ili odlazi na fitnes, onda on zapravo ni nema vremena da se sastaje sa drugim ženama. Osim ako se, naravno, ne iskrade iz kuće noću, dok vi spavate, ali teško da bi za to imao dovoljno energije nakon dana ispunjenog tolikim obavezama.

Prekinuo je bilo kakav kontakt sa bivšim partnerkama

U mnogo slučaja muškarci varaju sadašnju sa bivšom partnerkom. Tako da, ako ne postoji bilo kakva komunikacija sa bivšim partnerkama, ne morate uopšte da se brinete da će vas prevariti sa njima. To znači da je nastavio dalje sa životom nakon njih. Sa njima je prekinuo svaki kontakt, jer jedina žena sa kojom želi da bude u posvećenoj vezi ste vi.

Leave a Reply